Çfarë ka të re

Mirë se vini në forum vizitor, CokoForum i Shoqërisë Shqiptare

Për të hyrë në përmbajtjen e forumit dhe të gjitha shërbimet tona, duhet të regjistroheni ose të identifikoheni në forum. Anëtarësimi në forum është plotësisht falas.

Beni pyetje

Bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga komuniteti ynë

Përgjigju

Përgjigjuni pyetjeve dhe bëhuni ekspert në temën tuaj

Kontaktoni Stafin

Ekspertët tanë janë të gatshëm t'u përgjigjen pyetjeve tuaja

  • CokoForum.NeT është platformë diskutimesh ku mund te marrë pjesë cdokush në tema apo dhe argëtim midis anëtarësh. Ju ftojmë të regjistroheni ose aksesoni llogarinë tuaj në menyrë që të kaloni një eksperiencë virtuale sa më të bukur!

Mirë se erdha!!

RoB_ZoTi

RoB Zoti M,ka Thon Gjyshja
ANETAR ✓
Rti si ne shtepin time pa merak kyej rtotull mke
 

RoB_ZoTi

RoB Zoti M,ka Thon Gjyshja
ANETAR ✓
Jo pra prandaj themi hic cercafet shtroi posht dhe fli pa merak 🤣🤣🤣🤣🤣 Wolcome to Albanistan ose baglladesh me mire 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
  • Haha
Reactions: CoK

RoB_ZoTi

RoB Zoti M,ka Thon Gjyshja
ANETAR ✓
Kur thua i dija cdo te nenkuptosh e nderuar @CoK
 
  • Like
Reactions: CoK

RoB_ZoTi

RoB Zoti M,ka Thon Gjyshja
ANETAR ✓
Fiks sic e the bur me floke te gjata qe e ke shtepine te markata shet speca domate prewh dhe sallata.... upsss ishte per Emuljabo Zapata ljo
 
  • Haha
Reactions: CoK

RoB_ZoTi

RoB Zoti M,ka Thon Gjyshja
ANETAR ✓
Nejse ika se neser ne oren 5 te mjesit per pune hajde noten e mire befshi
 
  • Like
Reactions: CoK
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top