Çfarë ka të re

Mirë se vini në forum vizitor, CokoForum i Shoqërisë Shqiptare

Për të hyrë në përmbajtjen e forumit dhe të gjitha shërbimet tona, duhet të regjistroheni ose të identifikoheni në forum. Anëtarësimi në forum është plotësisht falas.

Beni pyetje

Bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga komuniteti ynë

Përgjigju

Përgjigjuni pyetjeve dhe bëhuni ekspert në temën tuaj

Kontaktoni Stafin

Ekspertët tanë janë të gatshëm t'u përgjigjen pyetjeve tuaja

  • CokoForum.NeT është platformë diskutimesh ku mund te marrë pjesë cdokush në tema apo dhe argëtim midis anëtarësh. Ju ftojmë të regjistroheni ose aksesoni llogarinë tuaj në menyrë që të kaloni një eksperiencë virtuale sa më të bukur!

Ramazani

Tigi

Princeshat e cokollatës
4179829C-A2C5-4A59-B456-A52BA16F7812.jpegRamazani është muaji i nëntë i kalendarit Islam. Muaji zgjatë 29 ose 30 ditë bazuar në vëzhgimet pamore të hënës së re dhe sipas llogarive të shumëta të hartuara në hadithe. Fjala ramazan vjen nga arabishtja Ramaḍān (رمضان) që do të thotë vapë ose thatësirë .
Ai është muaji i agjërimit, që do të thotë shmangia e ushqimit dhe lëngjeve, mardhënieve seksuale, fjalëve dhe sjelljeve të këqija dhe gjërave të tjera të ndaluara në Islam. Agjërimi është një nga pesë shtyllat e Islamit dhe zgjatë nga agimi deri në perëndimin e diellit.

Në fund të ramazanit vjen fitër bajrami, apo festa e prishjes së agjërimit.Muaji i Ramazanit sipas kalendarit pritet të fillojë me 2 Prill ditën e shtune , (pra neser ) dhe perfundon me dat 1 maj .

 

Tigi

Princeshat e cokollatës
Urime muajn e ramazanit 🙏🏻
Në këtë muaj Zoti hap dyert e mëshirës .
Hei mos mendoni se ne kte muaj lahen gjynahet 😝 , ky muaj sherben qe njerzit te ndergjegjesohen per veprimet e tyre 🙂
 

AlbaniaIrc

Dont Toch The Fire
ADMIN COKO
Urime
Argjërim të lehtë për ata që Argjërojnë
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top