Çfarë ka të re

Mirë se vini në forum vizitor, CokoForum i Shoqërisë Shqiptare

Për të hyrë në përmbajtjen e forumit dhe të gjitha shërbimet tona, duhet të regjistroheni ose të identifikoheni në forum. Anëtarësimi në forum është plotësisht falas.

Beni pyetje

Bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga komuniteti ynë

Përgjigju

Përgjigjuni pyetjeve dhe bëhuni ekspert në temën tuaj

Kontaktoni Stafin

Ekspertët tanë janë të gatshëm t'u përgjigjen pyetjeve tuaja

 • CokoForum.NeT është platformë diskutimesh ku mund te marrë pjesë cdokush në tema apo dhe argëtim midis anëtarësh. Ju ftojmë të regjistroheni ose aksesoni llogarinë tuaj në menyrë që të kaloni një eksperiencë virtuale sa më të bukur!

Rregullat e perdorimit per rrjetin Cokollata

dev1L

anonymous
 • Ne publik perdorni gjuhen SHQIPE pse jo edhe Anglisht.
 • Mos shenoni tekste teper te gjata - teper se 250 shkronja sepse bllokohen automatikisht!
 • Bisedat private mos i nxjerni ne publike!
 • Ndalohet perdorimi i nickave te pakuptimte, ofendues dhe provokues
 • Te pakuptimte: gdfgf, aaaaaa1, asasas, etj.
 • Ofendues: magjup, kafsha, bythmadh*, i/e-shtremet, ******* ... etj
 • Provokues: te-madh, k-18cm, te-trashe, a-ma-jep etj
 • Mos perdroni proxy ose firewall!
 • Jo flood - Shenim i shpejte ose i pakuptimte!
 • Jo klone - Lidhje me teper pseudonime (nikcname)!
 • Jo reklama te cfardo forme! (vetem LINK i youtube do tolerohet (por mos perseritet i njejti link 2 here)
 • Reklamimi i faqeve, profileve te Facebook, Skype, Twitter, Instagram, Email@adresa, Numra Telefoni etj. ndalohen!
 • Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik!
 • Mos i perseritni te njejtat fjale/fjali radhazi!
 • Ne PUBLIK mos shenoni adresa te Skype, numra telefoni, email adresa apo informata personale!
 • Mos perdorni nicka te piste, prvokues, seksual, ofendues, politik, racist apo fetare!
 • Kerkesat per cyber sex ndalohen - nese dikush ankohen ju largoheni automatikisht!
 • Ndihma sociale apo kerkes per para/lek ndalohet!

Sqarim reth spamfilter-it:​

Mundohuni te mos shenoni tekste teper te gjata pershkak se ndodh qe disa here ato tekste te bllokohen nga chati autmoatikisht
Bllokimi ndodh per shkak te reklamave te shumta dhe ndodh qe fjalite qe ju shenoni te permbajne te njejtat shkronja si ato te faqeve qe reklamohen.

Komanda per vizitoret​


/list - Ju jep listen e dhomave ne Cokollata

/join #emridhomes - Ju mundeson te hyni ne dhome!
Shembull: /join #kuiz

/ignore
- Mundeson te injoroni personin qe ju pengon ne PV
/unignore - E heq ignoren qe keni dhene me heret
Shembull: /ignore DeviL
Shembull: /unignore DeviL

/me
- Ju mundeson te dergoni mesazh ne shembullin me poshte:
Shembull: /me I pershendes te gjithe te pranishmit!
do te duket keshtu:
* DeviL I pershendes te gjithe te pranishmit!

/nick nickujuaj - Mundeson te ndroni nickun tuaj
Shembull:/nick DeviL
Shembull:/nick Nicku-juaj

/mode nickujuaj +R
- E bllokon PV tuaj vetem per nickat qe jane pa regjistruar
/mode nickujuaj -R - E liron PV tuaj per te gjithve
/mode nickujuaj +D - E bllokon PV tuaj per te gjithe (pervec administratoreve)
/mode nickujuaj -D
- E liron PV tuaj per te gjithe
/mode nickujuaj +P - E bllokon pv per te gjithe, pervec ato qe i keni ne liste

/whois - Mundeson te shikoni me teper informata reth personit qe deshironi
Shembull: /whois DeviL

!shiko Nickname
- Mundeson te shikoni kur ka qen dikush online
Shembull: !shiko DeviL

Leni mesazhe off line​

!msg NICKUN mesazhin - Mundeson te leni mesazh per personin qe nuk eshte ne chat momentalisht

Shembull: !msg DeviL vetem deshta te pershendes se nuk te kam takuar online
Shembull: !msg DeviL kur ta marish kete mesazh, me thir ne telefon

KUJDES​

Mesazh mund te leni per persona qe perdorin nick te njejte sa here qe hyn ne chat

Nese ju nuk perdorni nick te njejte, atehere ne fund te mesazhit shenoni dhe kush jeni
=================================
 
Last edited:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top